Länge sedan nu

Månaderna går så fort så fort.

Sedan förra inlägget har det hunnit slå övet till år 2016 och livet har rullat på. Ibland har vågorna varit höga och ibland har det nästan varit stiltje.

I januari började jag läsa till sjuksköterska. Jag övergav tillfälligt molekylärbiologin. Jag vill ha ett jobb i framtiden var och är min motivator. Jag trivs galet bra! Med allt ifrån utbildningen till praktiken till framtidsutsikterna. Nej, jag planerar knappast att stanna som grundutbildad ssk…

Som sagt så har vågorna ibland varit lite höga och sjögången svajig. På det stora hela är det dock framsteg som görs i min rehab av kroppen. Ett stort bakslag har dock varit att jag fått ökade problem med ventilationen och diagnostiserats med astma. Efter en extra svajig helg förra veckan så står jag nu på så mycket kortison i alla dess former så nu ska det väl stabilisera sig. Hittills har kroppen svarat bra på enstaka konditionspass nu i veckan så hoppas att det håller i sig och att jag kan trappa ner på kortisonet.

I vilket fall så är skolterminen slut from nu. Alla inlämningar är klara och godkända och sista tentamen skrev jag imorse. Sommaren kommer för mig att medföra jobb i mängder, främst inom äldreomsorgen på korttidsboende. Jag och H ska på träningstävling i augusti i dressyr och jag ska läsa till 12,5 hp under sommaren bara för att det är roligt. Sen ska jag samla vuxenpoäng och göra något som är extremt viktigt för mig själv, en slags milstolpe här i livet – jag ska lära mig att köra bil och ta körkort.

Men kanske framförallt ska jag och kroppen jobba tillsammans för att bli så bra som möjligt och se hur bra det kan funka. Jag har mitt lilla team runt mig med fysioterapeut som nyckelperson och vi alla är nog spända på att se vad som kan hända….:) IMG_20160507_201459

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s