Blir inte så mycket sol och bad i sommar

Det blir istället plugg och hästar för hela slanten. Och det är rätt skönt faktiskt. Jag behöver plugga och jag behöver jobba vidare med pållarna.

Igår så blev foten gipsad. Gick förhållandevis bra även om alla felställningarna inte kom på plats men det hoppas dem kunna korrigera nästa vecka. Och sen blir det gips eller eventuellt ortos ett bra långt tag framåt – tills det blir operation och sedan lång tid efteråt. Idag gör det dock väldigt ont, känns som att tårna ska ramla av. Antar att det är för att blodet kan rinna till fritt och så har det ju inte varit på ett tag. 🙂 gipset är i största laget dock redan, måste varit rejält med vätska i vaden för nu är den redan så smal och fin så 🙂

Blåsan har fortsatt att hålla sig lugn men icke-fungerande så klart, vad är det nu – fem år jag haft problem?  Jag är glad sålänge RIK fungerar och jag slipper infektioner… och att slippa ha kontakt med urologin är en bonus.

Fick svar på magnetröntgen igår också förresten. Lite småskit både i vänster knäet och i ländryggen men inget som kräver operation. Jätteskönt att höra!

Njuter av försommaren från mitt skrivbord som är översållat av kurslitteratur. Hoppas att ni också passar på att njuta! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s