statusläge

Trött,  trött,  trött!

Har smärtpåslag, svårt att sova därav, svårt att sova i sin tur betyder svårare att hantera smärta.

Är drygt 1 månad kvar tills jag ska till Göteborg med foten. Jag räknar dagarna undermedvetet, hela tiden är det ”snart – lite till”.

Innan dess ska dock magnetröntgen av vä knä och ländrygg hinnas med. Ramlade av lilla fröken bus för drygt en månad sedan och den avramlingen till hör nog topp tre i allvarlighetsgrad. Landade på foten/benet, fick rejäl vridning i knäet och slog i skulderbladet och axeln.

Bortsett från det och de senaste dagarnas smärtökning så tuffar livet på med träning hos fysion, träningar med pållarna, skolarbete och flytt. Är så gott som hemmastadda i vårt nya krypin så är mest att städa ur det gamla kvar.

2 tankar om “statusläge

 1. hejsan!

  Har en sambo som just fått diagnosen eds, hon har det jätte tufft just nu och klarar inte av mycket alls, problem att gå mer än 20meter hålla bajspåsen efter hunden ja ”småsaker” varit sjukskriven i 2,5 år, tränar på sjukhuset i poolen 2 ggr i veckan,, hur tuff har din eds varit? Blivit ”sämre/ bättre” av någon viss träning eller så? Har du också haft tid då du inte kan gå något och mest varit sängliggandes ?

  • Hej! Ursäkta sent svar.
   Jag mår bra av två sorters träning – ridning och gym, att träna hela kroppen på sätt som jag trivs med och kan anpassa efter dagsformen. Bortsett från när jag hade mycket problem med rygg & bäckenet kan jag inte minnas att jag varit helt sängliggande så. Har iofs svårt för att gå nu men det är pga foten. Eds är ju medfött så det kan inte vara mer eller mindre tufft. Men jag har mycket som inte fungerar med min kropp (blåsa, menscykel osv) men lever iaf ett i mina ögon fullgott liv.
   Mvh
   Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s