Ny fysio och inställt besök

Jag fick träffa en ny fysioterapeut idag för ryggen. Jag har blivit rejält stel och lite sned igen så det är hög tid att ta itu med den.

Det gick helt klart över förväntan! Fysion var väldigt noggrann, duktig på att förklara och gick att diskutera med. Dessutom gjorde knäckandet underverk, jag blev jättetrött efteråt och sov t o m en stund när jag kom hem. Så nu är det lätta, lugna rörelseövningar för att stretcha som gäller de närmaste dagarna och undvika ridning tyvärr för ryggens skull… Jag tror att det är sadeln som gör att jag får mer ont men nu när foten är som den är så är hästryggen långt borta iaf.

Fysion blev lite konfunderad över min fot med. Inte konstigt, det ser ju förjäkligt ut. Har blivit mycket värre senaste dagarna med mer felställning och riktigt dålig cirkulation. Var därför så skönt att veta att jag skulle till specialist imorgon. Tyvärr ringde dem idag och avbokade besöket pga sjuk läkare. Kan ta lång tid innan jag får ny tid igen… Slängde iväg ett meddelande till min ortoped och berättade läget så får jag se hur hon resonerar. Vem vet, hon kanske kan trolla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s