Idag sorterar jag ut det goda

2015-02-17 19.26.04Idag väljer jag att se det positiva. Hade som mål att klara av att göra iordning hästen och klättra upp på något sätt. Många dagar i veckan är inte det så high tech för mig men med mellanfoten felvriden igen och utan ortos så blir det en tvist på det hela… Tårarna brände och min vackra prins var på bushumör idag. Vad då stå stilla i stallgången? Nej, han skulle vara överallt samtidigt. Till sist var allting på och då återstod projekt komma upp på hästryggen. Till sist gick det att lösa det också med hjälp av både pallar och träblock. Yes, mission impossible var besegrad!

Väl uppe lekte vi lite grann med vikthjälper. Han var SÅ fin idag, mycket tack vare att världens bästa dressyrtränare red honom igår. Dagens pass slutade iaf med att vi fick kläm på varandra och klarade av slalomen i galopp med enhandsfattning för första gången utan att vi tappade form och takt! Då sprutade tårarna, delvis för att det gjorde sjukt ont (och jag undrade hur f-n jag skulle komma av hästen igen…) men också glädje. Den där känslan av att det klickade – jag KAN ju faktiskt rida, den känslan är ren magi. Efteråt fick han massvis av beröm och såg rätt nöjd ut =)

Resterande av kvällen ska jag fokusera på det, att det gick faktiskt. Allt annat blir ett bekymmer för morgondagen eller i värsta fall natten… Men jag klarade det =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s