Livet fortsätter

Det är bara så – livet fortsätter på något sätt även när man tror att det är omöjligt.

Haft fullt upp i sommar med skadade hästar, ridning, plugg och diverse. Successivt har mina händer blivit ännu värre och numer kan jag knappt lösa ett mattetal för hand. Förvisso är det komplicerade mattetal med många steg att anteckna men iaf, det går utför. Hålla vattenglas är jobbigt. RIK är ännu jobbigare. Hålla i tyglarna är jobbigt så har börjat rida med kandarfattning (dvs så som man håller stången) istället för vanligt. Funderar på att byta bett till ett med liten hävstång så att jag knappt behöver ta i munnen på hästarna överhuvudtaget för att det ska bli stopp. Inte för att det behövs nu heller iofs men iaf.

Domningarna jag opererades för förra året har också börjat komma tillbaka.

Har fått tid hos handkirurgen på SU i slutet av augusti. Vet inte vad dem kan tillföra men hoppas på svar åtminstone på hur krass verkligheten är. Vet att för ett tag sedan tänkte jag att ”blir det värre nu så går det inte, då kan jag inte plugga mer” – men jodå, på något vänster går det bevisligen.

2 tankar om “Livet fortsätter

  1. Usch. Livet med den här skiten är inte enkelt. Skickar iaf en styrkekram och hoppas du hittar din väg igenom.! KRAM

  2. Ibland kan domningarna även orsakas av klämd nerv i armbåge och nacke. Kläms den i armbågen så domnar ring och lillfinger. Min handkirurg vet mycket om överrörlighet så du borde få en remiss till Sös i Sthlm. Kanske finns det någon bra handkirurg i Gbg? De kan mycket om det mesta. Det är så tråkigt när försämringen kommer snabbt. Bara skolan och Csn har tålamod så funkar det mesta. Själv höll jag på att bli avstängd från Csn eftersom jag själv har blivit sämre och orkar inte mycket. Jag vägrades även förlängning och höll på att förlora min sgi men tack vare skolan ordnade det sig. Dock får jag inte läsa ihop till ett slutbetyg så jag kan genomföra plan b att studera sjukvårdsadministration på högskolan. Så det blir väl pension på sikt istället. Hoppas det fixar sig för dig. <3m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s