Novofem

Jahapp 20 årig klimakteriekärring. Sånt ser man ju varje dag!

Njae, kanske inte riktigt va?

Jag har inte hamnat i klimakteriet men har blivit insatt på en medicin mot övergångsbesvär, novofem. Göteborg läkarens idé om någon undrar…;)

Tanken är väl (som med alla andra sjuttielva hormoner jag har testat hittills) att det ska ge blödningskontroll, dvs blödning färre dagar och mindre hormonrelaterade besvär. Efter en helg mer eller mindre liggande pga smärtor och svårt att gå i slutet av förra veckan (foglossningar?) så säger jag inte nej. Skulle praktiskt taget kunna testa vad som helst.

Så håll tummarna för att ”unga tanten” blir hjälpt av den här medicinen och inte får alltför mycket biverkningar… Antar väl att jag numer kan titulera mig tant med både inkontinensmedicin och klimakteriepiller på medicinlistan… eller? 😉

3 tankar om “Novofem

  • De hittade ingen endometrios för tre år sedan när de var inne och rotade. Men det var för tre år sedan som sagt, precis när besvären hade börjat..

   Haft migrän ovanligt ofta nu så får se om jag får fortsätta med medicinen eller hur vi ska göra.

   Kram!

   • Inte lätt att hitta om det handlar om pyttesmå härdar och de är värst. Det tog 24 år innan mina cystor blev så stora som de blev. De plockade ut en på 7 cm, 8 cm, 4 cm samt en chokladcysta på höger äggstock. Men nu är eländet bortopererat men jag håller på att få små härdar igen och de är smärtsamma aj aj. Dessutom kan jag inte äta p-piller för jag får högt blodtryck av det :S Hoppas du slipper migränen för det är pest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s