Skrutt, prutt, pannkaka!

Skrutt: Kroppen överlag

Prutt: Att jag inte är superwoman (eller åtminstone inte klarar av att vara en supereffektiv pluggmaskin)

Pannkaka: Hela situationen som blivit

Jag vill kunna skriva något roligt om hur skolan flyter på och att jag har tid med hästarna men så är det inte. Jag är överhopad av eftersläpande plugg till följd av mycket ”sjukhustid” och förlorad energi. Borde inte kroppen fatta att sno energi från hjärnan och omvandla den till smärtsamma kramper är rätt onödigt?

Samtidigt har jag rejäl flyttpanik. Är hög tid att på allvar börja kika på vart jag kan ta vägen samtidigt som jag inte kommer någonstans alls om jag inte reder ut skolan och vi ordnar upp det mest akuta med kroppen. Samtidigt som jag undersöker flyttmöjligheter så planerar jag för att vara kvar hela hösten också.. Svårt det där, just nu är det så öppet så det kan liksom bli vilket som.

Det är frustrerande att veta att min livmoder är ute på remiss, foten likaså, handen väntar vi på ny röntgen om 2-3 veckor vilket per automatik betyder minst 2-3 veckor till med förvärrade blåsproblem till följd av KAD. Jag skulle kunna skriva en lång uppsats om hur mycket jag hatar rent ut sagt situationen som är nu men det skulle inte leda någon vart. Lägger den energin istället på en uppsats om hinduism…

En tanke på “Skrutt, prutt, pannkaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s