Urk!

Jag förstår inte vad som hänt med mitt mag-tarmsystem. Reaktion på stress? Någon dålig bakterie eller annat läskigt som fått fäste och partar för fullt där inne?

Skitsamma – blir det inte bättre imorgon ska jag ta mig i kragen och ringa VC på måndag morgon! Allting är bevisligen inte som det ska… Eller inte ens som det brukar vara snarare 😉 Bra lär det knappast bli igen… Det jobbiga är ju att det är så mycket, alla organsystem verkar ha sagt upp sig delvis från sitt håll.

Idag har inte så mycket blivit gjort, inte orkat göra mat överhuvudtaget utan levt på smoothie och annat småplock. Bara en väldans massa toaspring…

Ska försöka peta i mig lite mera ikväll, och går inte det hyffsat får jag köpa vätskeersättning eller kanske till och med näringsdryck imorgon. Har tappat rätt många kilon den senaste veckan och det är inte ett bra tecken… Har massor av plugg att göra och ska försöka klippa Fröken F imorgon (hon har fått hudproblem igen, stackarn) och gör mitt bästa för att ta dagen som den kommer och inte stressa upp mig. Lättare sagt än gjort men jag gör mitt bästa. Foten är ju säker i sin aircast så tar mig runt hyffsat nu och smärtorna därifrån är på det stora hela hanterbara, förutom när lilltån får ryck och det ilar som tusan där eller när benen glider lite grann i fotleden och jag känner hur det skaver mot varandra. Men annars är det mest bukorganen nu igen. Urinvägar, livmoder, tarmar, mage… Dvs det gamla vanliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s