I’m not okay but I can fix it!

Alltså, livet går upp och det går ner. Sen går det upp igen innan det är dags för nästa sänka. Det skulle kännas märkligt om det vore på något annat sätt tror jag…

Jag mår inte bra, min kropp mår inte bra. Botten är inte nådd men det är en djup dal med branta väggar att klättra sig uppför igen. Men upp kommer jag komma, det tar bara lite tid och kostar en del på vägen.

Idag var jag hos arbetsterapeuten och fick mina nya reuma-kryckor, sen ortopedtekniska för att hämta en ny aircast. Blir dr. C imorgon igen och han ska baske mig dra foten rätt har jag bestämt och sen ska vi diskutera permanenta lösningar för det här är ohållbart.

Som sagt, symptomen liksom livet i övrigt går upp och ner. Mitt uppe i fot & gyn-röran har jag börjat luska i mina tarmar och upptäckt att äta mjölkfritt; det är svårt. Fast det har gett lite mindre smärta och jag hoppas på sikt att det ska ta bort blodet och slemmet… Toaspringet får jag väl acceptera 😉 Vården verkar ju inte kunna göra något så jag får väl försöka själv. Är vad jag förstått väldigt vanligt med intoleranser vid Ehler-Danlos Syndrom.

Hepp hepp, en varm dusch väntar! Varit sjukskriven från pluggandet två dagar nu pga smärtorna, kräkningarna och febern så får se om jag vågar mig iväg några timmar imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s