Unga I-landsproblem

Ibland är det vansinnigt skönt att droppa allt ”EDSigt” och ha lite gamla hederliga problem att fokusera på som ”sitter verkligen den här klänningen snyggt? jag kanske ska ta den svarta festblåsan istället”, eller senare under kvällen ”åh nej, mascaran har fläckat av sig lite” som ännu senare under fredagskvällen blir till ”den här groggen var nog liiite väl stark, åh jisses vad rödkindad jag är!”

jag behöver sådana här kvällar fast det kostar på kroppen. Äta god mat med god dryck av olika slag, hitta på galenskaper, däcka på soffan… Jag behöver få vara ung och galen ibland jag också! Särskilt som det är nu. Gårdagskvällen var riktigt trevlig, jag hade väldigt kul och på det hela gick det lugnt till.

Nu ska jag bara vårda om kroppen (ja den blir sämre av alkohol och gå runt utan hjälpmedel gör definitivt foten (som jag inte får belasta…) sämre) och hämta nya tag innan jag fortsätter att ignorera allt skit och går ut till stallet för att gulla med hästarna och sen plugga. Jag mår bra av att glömma och jag mår bra av att ha i-landsproblem, att lägga fokus på jättebanala grejer är liksom trevlig variation från kallelser, formella brev, papper att fylla i… Men först vårda kroppen och få ner smärtorna.

Trevlig helg!

En tanke på “Unga I-landsproblem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s