Tröstshopping

I somras när jag och mamma rensade garderoberna slängde/gav jag bort ungefär hälften av alla mina kläder. De var för slitna helt enkelt eller passade inte. Har dock ett gäng med för små jeans liggande fortfarande i väntan på att jag ska ha kämpat bort lite övervikt vilket inte hjälper en fet Amanda nu utan jeans att ha till skolan…

Så med tanke på morgondagens prov och torsdagens operation passade jag på att ta en paus för gammal hederlig tröstshopping. Bland annat blev det dessa jeans i typ boyfriendmodell som jag gillar skarpt, de passar min kroppsform. 🙂 fastnade dessutom för denna tröjan i vinrött och utöver det lite underkläder… Glömde dock att köpa BH, Yasmin (p-pillrena med hög halt östrogen) har fått brösten att explodera i storlek så jag har gått från C/D kupa till att F är i minsta laget. Hitta större än F är dessutom mission impossible i butikerna här, får isf beställa utan att testa först vilket känns sådär när det gäller BH… Är tydligen ingen jättevanlig biverkning och en jag gärna skulle slippa. Faktiskt! Det känns i nacken, axlarna och bröstryggen att det blivit mera framtungt. Går ju sakta men stadigt ner i vikt samtidigt som mer och mer samlas i bröstområdet… Funderar på att sluta med pillrena för de har haft väldigt dålig effekt, har fortfarande flera blödningsdagar än blödningsfria. Men då måste jag ta tag i att ringa gyn igen vilket inte är särskilt lockande eller högt prioriterat.

Men men, nu ska jag ta tag i moral & etik pluggandet igen, sen väntar samhällskunskap och ekologi. Fasen vad skönt det ska bli när jag är klar med alla gymnasiekurser!

/Nattflum á la Amanda

2 tankar om “Tröstshopping

  1. Hade samma problem med allt vad preventivmedel heter, mådde dåligt av alla sorters piller, stavar och spiraler och blödde som fan… Å brösten sen…! Blä för det 😦 stor kram gumman!

    • Känns som att jag testat allt och lite därtill men inget hjälper 😦 Ska ta tag i gyn igen men det får vänta lite till… Handleden och blåsan först nu.

      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s