Dunk, dunk, dunk mot väggen!

Kommer till skolan, första dagen-pirrig och försöker räta ut de frågetecken som kvarstod. För att få reda på vart jag ska sjukanmäla mig fick jag prata med två olika i expeditionen + rektorn som bollade frågan vidare till FK.

Med det o-uträtat gick frågan vidare till busskort och exakt vilka kurser jag blivit antagen på. Busskort var inte fixat (inte all litteratur som jag behöver imorgon heller) och tydligen skulle jag plötsligt ha blivit antagen till medicinkursen som det för en vecka sedan hette att jag absolut inte skulle bli antagen till. Happ fick veta att introduktionen skulle vara efter lunch så var bara att vänta 1½ timme…

Efter 45 mins intro konstaterades att jag inte alls var antagen utan datorn hade gjort fel. Så jag hade alltså varit där i över två timmar extra helt i onödan och den introduktionen var dessutom på tredje våningen (ingen hiss), och mina knän mår inte tipp topp idag redan. Fick dessutom ta bussen hem för att mamma inte hann köra vilket kört slut på mig ännu mera…

Hemma väntade två brev, ett från sommarjobbet och ett från gastro. Ingen mikroskopisk kolit och nu lägger dem ner mig, igen. Ärligt talat skiter jag i vad de såg, bara de hjälper mig att få stopp på diarréerna! Håller på att bli tokig!

Trött tjej nu med ont i större delen av kroppen…

Var dessutom hos tandläkaren idag; ingen karies men mjölktanden håller på att resorberas ytterligare och det är en skugga på röntgen som vi inte vet vad det är. Ser inte riktigt ut som karies. Fick tid hos en annan tandläkare + specialisten 5/9 så får se vad som sägs då. Men nu har jag fått så många utlåtanden på den där stackars tanden så ut ska den kan vi enas om. Frågan är om vi ska försöka med tandreglering eller implantat för att dölja luckan.

Imorgon väntar en tuff heldag..

2 tankar om “Dunk, dunk, dunk mot väggen!

  1. Oj vilken chock-start vännen…:/ förstår att du är slut, jag är trött utan att dagen bjudit på några jobbiga eller obehagliga överraskningar. Styrkekram kommer här!

    • Tack för styrkekramen! Mycket har ju med att göra att jag dessutom red ett lite tuffare pass igår, tog massor energi märkte jag… Sen det här på det, usch nej blir tidig kväll här.

      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s