Hej då extrakilona

…och kom aldrig tillbaka!

Under sommaren har jag lyckats gå ner 5 kg själv (om man bortser från tillfälliga tarmdippar som jag sedan gått upp igen) men jag vet det att när vardagen är igång finns det många fällor. Latte i skolan på rasten, en bit choklad på bussen hem… För att nämna några. Det här med mat är ju otroligt socialt, ”The Swedish Fika” är ju ett vedertaget begrepp som säger mycket tycker jag 😉

Så för att få lite hjälp på traven har jag lagt ut en slant på viktväktarna. Än sålänge funkar det bra även om jag saknar en app till min android. Känns lite udda att inte räkna kalorier (som inbiten jojo-bantare större delen av tonåren har man ju inpräntat hur mycket kalorier det är i de flesta livsmedel) men samtidigt skönt att systemet tar hänsyn till att en fläskkotlett mättar mer än en näve chips även om de har samma kaloriinnehåll.

Nåja, vi får se hur detta går men snälla ni – ser ni några kilon trilla av så plocka inte upp dem, de ska INTE tillbaka! Jag vill komma i mina svarta jeans jag köpte för ett år sedan som fortfarande har prislappen kvar för de var för små redan då… Räknar med att det är ca 5 kg kvar tills de går på.

Totalt från min toppnotering har jag 26 kg att gå ner till ett BMI runt 24. Hittills är 5 kg borta så bara 21 kg kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s