Färdigjobbat, Vesicare och massor annat

Händer så mycket runt mig nu så det är sjukt. Börjar sakterligen sjunka in att jag troligen flyttar om bara ett år. Hjälp! Måste ju ställa mig i bostadskö, lära mig slovakiska, anmäla mig till högskoleprovet och ordna med hästarna. Jisses, blev ett år äldre och klokare (kanske inte klokare vid närmare eftertanke…) för ett par dagar sedan och det sätter också lite press.

Har jobbat färdigt för den här sommaren också så ser framemot lite vila innan plugget börjar även om jag stormtrivdes där slet det på kroppen något ofantligt. Är mycket med hästarna dock och familjen planerar lite småutflykter här i dagarna, min långresa blir 1-2 veckor i Tjeckien/Slovakien/Ungern lagom till hösten, ska bara få tag på bra flygbiljetter och få vux-schemat så att jag vet när det är någorlunda passande att vara borta.

På vårdfronten händer mycket till hösten tror/hoppas jag.

Just nu har mina tarmproblem blivit tillfälligt bortglömda av medicinmottagningen, fick ringa dit och påpeka att jag väntar på uppföljning. Förhoppningsvis händer något snart för tarmarna mår inte bra och någon clostridie infektion är det inte. Fast bara tanken på koloskopi känns väääldigt obehaglig…

Vad gäller blåsan har jag fått vesicare utskrivet och går och väntar på effekt. Ska ringa SU framöver och höra efter hur det gått med min remiss. Likväl ska jag ringa ortopedin och höra när jag får komma dit. Vill liksom veta hur förutsättningarna ser ut egentligen så att jag inte kastar mig in i något som handlederna inte håller för.

Men men, nu ska jag och huvudvärken hitta något att äta och sen väntar stallsysslor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s