Dit ljuset inte når…

Ja, ni vet nog vad jag menar.

Var på medicinmottagningen idag och träffade en riktig toppenläkare! Har ju relativt stora tarmproblem i nuläget som ingen av oss blir riktigt klok på. Efter lite diskussion kom vi fram till att nya odlingar av clostrider med flera andra otäckingar är ett måste och kammar dem noll (vilket de troligen gör) så blir det ny koloskopi. Jag började att kallsvettas direkt, bara tanken känns fruktansvärd… Samtidigt vet jag ju nu att jag måste be om smärtstillande direkt, troligen också lugnande, och att det bara är att bita ihop om jag någonsin vill få utrett varför jag har sådana diarréer med blod och annat äckel-päckel.

Vad gäller laxeringen innan skulle jag slippa laxabon, fanns något man bara skulle dricka i liten mängd och sedan resten vanlig dryck. Mao, jag slipper förhoppningsvis nasogastrisk sond som också är ett orosmoment annars!

Givetvis ställde hon samma fråga som alla andra läkare som hört talas om mina blåsproblem: ”har man utrett varför du har urinretention?”

Det är det fortfarande ingen som har… Sitter och petar på egenremiss och försöker få en second opinion men det går segt. Skulle postat idag men hann inte skriva slutklämmen igår. Står still i skallen, som vanligt vet jag inte hur jag ska ”sy ihop det hela”.

I övrigt flyter väl livet på, börjat hoppa upp på treåringen som tar allting med ro. Men det är ungefär också vad jag orkar på en dag, hoppa upp 5 min och fixa stallsysslor, sen är all energi förbrukad. RIKningen tar mycket kraft och jag knaprar mina papaverin för fullt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s