Lite kantstött

Jodå, jag lever för fullt trots att det varit låg aktivitet från min sida här. Lite kantstött i kroppen men i övrigt ser livet ut ungefär så som det gjort den senaste månaden. Blåsan krånglar allt mer och mer, feber, magproblem av större mått och krånglande leder. Sömnbrist som vanligt. Och alldeles för fullt upp med precis allting annat!

Lite mer än en vecka kvar till behandlingskonferensen nu som jag sätter stort hopp till. Vet inte exakt vad som kommer komma ur det hela men jag vet att det är viktigt. Jätteviktigt. Känner mig lite oroad eftersom skallen inte riktigt är med som den borde till följd av sömnbristen och att ständigt gå med smärta så jag har bett en med ett lite mera mottagligt sinne att följa med. Kan inte h*n så ska kuratorn vara med iaf och hon vet ju på ett ungefär hur jag känner även om hon till viss del blir partisk. Fast samtidigt; partisk för vad? Vi ska ju inte direkt bråka utan lugnt diskutera hur vi ser på situationen och vad vården kan bidra med. Blir nog bra i slutänden 🙂

Men det är klara sig tills behandlingskonferensen som gäller. Har haft väldigt tätt kontakt med gyn den senaste veckan av flera skäl och vi får se hur läget är på måndag. Just nu är det mest bita ihop och bara kämpa på ren viljekraft. Inte lätt och inte hållbart i all framtid men ett måste just nu.

Varit på jourcentralen och röntgen idag för övrigt med min fotled. Gjorde en rejäl vurpa igår på den regnblöta uppfarten och den ser helt enkelt ful ut. Röntgenplåtarna såg man inga frakturer på men själva fotleden är böjd i en lite udda vinkel. Får se vart det här tar vägen, håller den lindad nu för att minska svullnaden.

Så jag är lite kantstött men fullt levande och njuter av den svenska sommaren 🙂 Är otroligt vackert här ute i ”paradiset på landet” även om jag önskar att både min och pållans hälsa vore bättre så att vi kunde uppleva naturen på ett annat sätt. Men allting har väl sin tid och vi kommer nog få en fin sommar till slut iaf!

2 tankar om “Lite kantstött

  1. Hoppas du får klarhet i vad som ska göras. Att inte veta och gå runt med smärta är jättejobbigt, det vet jag av erfarenhet.
    Önskar dig lycka till och ska hålla tummarna.
    Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s