Ont värre

Stress försämrar värken. Likaså att övergå sina fysiska begränsningar. Att hamna i risksituationer och få en dålig utgång försämrar utan tvekan.

Slå ihop de här tre, lägg till lite feber så har ni mig just nu.

En kort resumé är att jag under helgen råkat illa ut med fotleden. På hästryggen… Sjukgymnasten var inte glad imorse och rådde mig till att massera försiktigt, avlasta och försöka hålla igång lite försiktigt. Inga hästar så långt det är möjligt. Jo… Hon vet vid det här laget att det innebär på sin höjd att jag låter bli att rida den här veckan. Hästarna och ridningen har blivit som ett livselixir för mig. Jag känner knappt smärta när jag är mitt uppe i det hela. Jag känner bara lycka, ren lycka över att ha hittat tillbaka till hästarna igen. Lycka över att jag kan!

Stressen kommer av skolan. Har väldigt mycket att göra, suttit i möte idag och lyckats få till ett heltidsavtal till hösten. Great, jag vill plugga heltid, gärna på distans och det är viktigt inför universitetsstudierna att bevisa att jag fixar intensiva studier. Men det finns ett litet orosmoln i bakgrunden; blåsan. Får vi inte ordning på smärtorna och RIKningen är jag körd. Då finns det inte en suck i helvetet att jag klarar heltid! Övriga kroppen fixar nog heltid om jag håller mig i skinnet och inte gör något dumt i stil med att hålla på med hoppning och paja fotleden. Eller busa i skogen och sen sitta på en tidsbomb till häst.

Dominoeffekten gör att jag har alldeles för ont på alldeles för många ställen. Kommer antagligen kännas bättre snart igen, som sagt, dominoeffekten bara och förhoppningsvis tar det stopp snart.

Försökt att förneka i några veckor nu hur skit tarmarna mår men nu går det här verkligen inte längre, är säkert därför jag har lite feber också. Måste ringa vårdcentralen. Haft huvudvärk idag igen, dock hanterbar med enkla medel. Nu värker dock hela kroppen så det är dags att bädda ner mig under duntäcket och få lite sömn innan det är dags att tömma blåsan igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s