Keep the eyes on the ball and visualize

Solen lyser ute men det är rätt kallt här idag. Fick ta på mig den tjocka jackan när jag gick ut för att kolla till hästarna som för övrigt gått med täcken på hela helgen. Inte läge att ta av dem idag heller mer än tillfälligt.

Händer inte så mycket i min tillvaro idag. Är less på allt sjukdomsprat så isolerar mig från forum, facebookgrupper och liknande ett tag framöver. Gårdagens ryck med bloggen var så att det räckte och blir över, vill bara kräkas över hela EDS skiten. Jag vet att jag jämfört mot många andra har det bra och nu tänker jag passa på och ta till vara på det.

Kämpar på med RIKningen trots att det bara blir jobbigare för varje gång. Kan inte koncentrera mig på att plugga mellan gångerna ens så jag sitter och slötittar på kameror. En veckas kämpande till med RIK så är kameran i hamn. Försöker tänka på det så mycket som möjligt, hur kul det ska bli att kunna ta fina kort på naturen, hästarna och alla viktiga människor här. Ska jag flytta flera hundra mil söderut behöver jag bilder om jag inte ska bli hemsjuk… Så med andra ord, jag behöver kämpa nästa vecka också. Sen får jag ge upp om jag känner för det men en vecka till måste jag kämpa för alternativen är inte roliga alls.

Med andra ord, jag håller ögonen på bollen (kameran) och visualiserar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s