Hängig

Jag har successivt igår och idag blivit allt hängigare. Hade feber igår och är övertygad om att jag har det idag också. Varifrån det kommer vette tusan, troligast är väl blåsan men vi tog en u-sticka igår som kammade noll. Visserligen har jag ont i blåsan och urinröret dygnet runt men urinen luktar inte ens infektion (den luktar banan av bedövningssprejen, hehe). Tarmarna bråkar men jag tycker inte att det är SÅ illa. Är värre med ”infektionsvärken” (när det gör ont precis överallt, i varenda muskel och lederna känns stela och lösa samtidigt), det uppsvullna knäet och den småsvullna fotleden. Och huvudvärken som smugit sig på nu.

Kanske är det bara en reaktion på att jag gjort för mycket, sovit för dåligt och det omväxlande vädret. Men jag mår verkligen piss i kroppen just nu och jag vet att jag måste ta itu med den förbaskade RIKningen ikväll också. Ska bara samla mig ordentligt först för att orka mentalt. Det är inte snällt mot blåsan att vänta tills det gör så ont så att jag knappt kan stå. Visserligen kan jag knappt stå nu heller, dumma fotled och knä!

Hepp… Jag är nöjd med bloggens utseende och ska bädda ner mig en liten stund vid tvn med min varma vetekudde mot knäet. Sen ta itu med dagens jobbiga.

Redo för ett RIK-försök…

Hoppas på en bättre morgondag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s