6 år ihop!

Igår var det jubileum för mig och fröken F. Sex år sedan hon satte hovarna i marken som min, bara min! Kommer ihåg det som om det vore igår, känslan av att skriva min signatur på kontraktet och leda in hästen i stallet. Min häst…

Det har varit omvälvande år och mer än en gång har det varit nära på att ta slut. Men hon står på benen fortfarande och jag lika så, äldre och visare (hoppas jag iaf). Om inte annat har jag vuxit något oerhört. Säga vad ni vill, men ge en tonåring ansvar för ett djur leder bara till gott. Man lär sig så oerhört mycket och de första åren stod vi i en sådan miljö så det fanns alltid ”experter” att fråga. Med tanke på mitt sällskap periodvis vågar jag inte tänka på vart jag hade hamnat om jag inte haft hästarna som ett ”måste”, som hindrade mig från att hänga inne i stan hela kvällarna… Är delvis Foxens sjukdom som gjort att jag vill bli läkare också för den delen.

För sex år sedan var egen hästgård en avlägsen dröm. Likaså att kunna galoppera i skogen. Men mesproppen har vuxit till sig och olika omständigheter ledde till paradiset ute på åkern.

Nu hoppas jag bara att vi får många fina år till tillsammans. Jag har min häst att tacka för så otroligt mycket och jag intalar mig att jag har gett henne något också, om inte annat en lugn miljö att åldras i och meningsfull sysselsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s