Closure

Något som jag har märkt är otroligt viktigt är att få ett avslut. Liksom känna att nu räcker det, nu har jag slutat när jag skulle och/eller fått upprättelse för något som någon annan gjort. Det är så otroligt viktigt att få känna den känslan. Särskilt när det är något som varit betydelsefullt länge och som man inte kan släppa även om åren går.

Jag vill ha rätt avslut på min ridkarriär.

Jag vill känna mig nöjd när jag tänker tillbaka på åren som aktiv tävlingsryttare. Det kan jag faktiskt inte göra i nuläget, jag är mest frustrerad över att det tog slut så som det gjorde. Bråk, tjafs och skador. Tårar.

Tårarna kommer jag nog inte undan för hästarna kommer alltid vara en stor del av mitt liv och de storslagna planerna jag hade som fjortonåring kommer aldrig infrias. Men jag behöver ett avslut och enda sättet att få det är att göra comeback på hästryggen, inte bredvid utan på. Bredvid kommer jag alltid kunna vara men på behöver jag få avsluta det jag påbörjade för fem år sedan.

Ortopeden lär flyga i taket och jag kommer i värsta fall dra på mig ännu större skador. Men jag behöver kunna släppa det hela, antingen genom att konstatera att fine det går inte men nu har jag försökt, eller genom att lyckas. Och jag vill verkligen lyckas.

Jag är fortfarande tonåring. Jag är knappt vuxen och när det gäller sånt här visar det sig kanske mer än vanligt. Många tycker att det är ren och skär idioti från min sida att börja satsa på hästarna igen men det är trots allt mitt liv. Jag vet själv hur otroligt lätt det är att stå bredvid och säga åt någon vad den ska göra och hur arg man blir när personen i fråga gör precis tvärtom. Jag vet.

Med det här vill jag säga att jag håller på och letar foderhäst för tävling och jag ska provrida ett sto om några veckor. Är inte helt säker på hur detta ska finansieras och gå ihop tidsmässigt men hoppas på att kunna fundera ut någon lösning. Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s