INSTÄLLT

Idag var det dags, trodde jag, att träffa ”min” urolog och försöka reda ut saker och ting. Men icke, fem minuter innan vi skulle åka ringde dem och meddelade att han är sjuk… Så blev inget av det. Har en tid liggande om två veckor. Måndag nästa vecka ska jag dock träffa en av sjukhusets chefläkare, hon ringde imorse och verkade trevlig så hoppas att det blir bra.

I övrigt har jag haft några bra dagar. Opererade nageltrånget (kemisk König) i måndags, äntligen! Gör ont men börjar läka hoppas jag. Vill slippa gå runt i foppa tofflor och halta för att tån gör ont. Lokalbedövningen tog bra men släppte lite mot slutet tyvärr så sista ”klippet” på den sidan som bara var lite fel kändes rejält. Men själva etsningen med fenol och silvernitrat gick toppen.

Sen har jag ridit, jobbat med unghästarna (som gör enorma framsteg, sötnosarna!), varit i skolan och levt så normalt jag kan. Försökt träna lite grann för att återfå muskelstyrka. Dock börjar sömnbristen göra sig påmind, jag sover väldigt dåligt. Är livrädd för att katetern ska åka ut helt igen så jag vågar knappt sova.

Det är massor av tankar kring framtiden som kretsar och jag försöker hantera det genom att leva en dag i taget. Inte fundera, inte spekulera utan bara njuta av livet som det ser ut just nu och hantera det jobbiga när det är jobbigt. Ta smärtgenombrotten när dem kommer (och det gör dem dagligen) och hela tiden utgå från nuet. Ibland är det lätt och ibland är det svårt. Väldigt svårt. Men jag försöker för jag kan inte hålla på och oroa mig, det leder liksom ingenstans.

Imorgon står mikrobiologiprov och kuratorn på schemat. Ikväll är det dock Grey’s anatomy med kycklingsoppa för hela slanten 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s