Ingen kateter

För första gången på väldigt länge är jag hemma utan kateter och med ett hål på magen som håller på att läka ihop. Märklig känsla. Skräck över risken att hamna på akuten snart igen med urinretention blandat med lättnad över att inte behöva passa katetern. Istället behöver jag bara byta inkontinensskydd varannan timme…

Vi fick helt enkelt inte in någon slang och ingen förstår varför den förra åkte ut. Har runnit en del tårar i dag av smärta blandat med rädsla för vad som komma skall. Ovisshet är läskigt men samtidigt befriande. Jag måste inte veta precis allt, livet måste inte in i scheman. En del saker bara händer och mycket händer av någon orsak som jag kanske inte förstår just då men det visar sig sen.

Har precis skrittat en sväng i skogen på min underbara häst och njutit av våren… Onsdag nästa vecka ska jag till min urolog och jag hoppas på att han har något vettigt att säga. Men förväntar mig absolut ingenting längre. Eller jo, en sak, en lösning av något slag. Bra eller dålig men samtalet ska leda till något.

”Life is a roller-coaster”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s