Andas djupt och lugnt

Igår skulle ju urologen ringa och ha en plan färdig för hur jag ska slippa allt strul. Sen om det resulterar i stomi eller slippa akuten eller något helt annat vet jag inte… Fortfarande. Han ringde igår för att meddela att han skulle återkomma idag. Vilket han givetvis inte gjorde. SUCK!

Har suttit hela eftermiddagen och bara väntat, tänkt att ”snart ringer det, när som helst nu”. Inte vågat sova trots att jag varit uppe sen ett i natt med kateterstrul och inte åkt in till akuten idag fast jag kanske borde. För snart trillar Lösningen ner.

Det är sjukt hur mycket tillit man hyser för läkare. Och respekt för den delen, inte fan skulle jag ha suttit klistrad vid telefonen och anteckningsblocket om det vore någon från skolan som jag väntade samtal från.

En hel dag som gått åt till ingenting och imorgon bitti står akuten på schemat. Skickade precis ett mejl till läkaren i fråga om att han lättast får tag i mig där imorgon. Inte för att jag kommer vara i skick för djupare diskussioner då, jag kommer vara fokuserad på att andas djupt och lugnt när de tvingar in en slang i ett onaturligt hål på magen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s