Nageltrånget har nått nya höjder!

Avklarat distriktssköterskan och kuratorn idag. Distriktssköterskan blir tillbaka till på fredag för jag fick bara för tre dagliga omläggningar. Suck… Kuratorn var trevlig och ska dit nästa vecka igen. Inte helt säker på vilken roll hon ska fylla men men… Någon att sitta och prata ditt och datt med 😉 Passade på att gå förbi ett apotek som inte hade vad jag sökte och låna lite matlagningsböcker på biblioteket. Behöver vidga mina matvyer och hitta lite nya recept.

Sen har jag tagit in hästarna, lagat mat och suttit och grinat. Ibland krävs det inte mycket för att tårarna ska börja rinna och när det väl är igång tar det aldrig slut… Först över att det var fel urinuppsamlingspåsar som kom med postbilen, sen över att jag måste städa mitt rum och till sist över att jag har så jävla ont i tån. Skulle lägga om den och det gjorde vansinnigt ont att byta förband. Blöder, pulserar och ser bara värre och värre ut igen. Får ta tag i det här i dagarna för det här slår mycket. Är värre än när jag började med Heracillin för några veckor sedan. Mera svallkött.

Mensvärk såhär på kvällen med så blir en tidig kväll definitivt. Ska bara börja röja lite först i sovrummet. Ivy är riktigt dålig nu så vågar inte städa buren helt utan tar bara det värsta. Hon äter knappt längre. Lilla snuttan…

Imorgon händer det förhoppningsvis positiva grejer på blåsfronten. Katetern har inte åkt ut ännu, peppar peppar. I övrigt blir det en lugn dag hemma för att återhämta mig, bara en ridlektion på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s