Blir någon förvånad?

När jag säger att jag satt på akuten idag igen med kateterstrul?

Jag blir i alla fall inte det längre. Förkylningen har slagit rot ordentligt dessutom så var en snörvlig Amanda som befann sig där innan sju på morgonen utan kateter i blåsan. När jag märkte det 04:00 försökte jag peta in en tappningskateter men det gick alltså inte hela vägen.

Sköterskorna var trevliga, fick träffa en trevlig AT-läkare och min urolog eftersom AT-läkaren inte ville försöka utan denne. Det mesta går på rutin nu liksom. Tårarna sprutade, det gjorde något otroligt ont men in kom katetern. Nu efter har det kommit väldigt stora slamsor så det hade hunnit växa igen väldigt bra. För bra.

Jag surade en hel del eftersom jag missade min bioteknik lektion helt och urologen hade någon slags omvänd PMS och försökte vara supertrevlig och pratglad. Hmpf. Kände mig något svårflörtad när han ena stunden höll på och genomborra mig och nästa försökte vara trevlig. Kateterbyten är inte trevligt. Det är smärtsamt.

Men men, en ny siliconkateter är på plats fastsydd på två ställen. Hoppas att den klarar sig länge…

Sen har jag pysslat med hästarna och sovit. Glömde någonstans mitt uppe i allt bort att äta mat så har gjort det också. Sötsugen som attan nu.

Härnäst blir det tillbaka till sängen, imorgon har jag bara vårdcentralen mitt på dagen så får i bästa fall lite sovmorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s