Sängliggande

Jag har varit i princip helt sängbunden i några dagar nu. Feber, huvudvärk, förkylning, muskelvärk och det där förbannade bäckenet som aldrig lyssnar utan bara går i strejk. Jo just det, är lite öm fram på magen runt blåsan med… Inte konstigt med tanke på hur mycket var det rinner bredvid katetern. Frågan är bara varför? I vanlig ordning har inte urologen ringt upp på telefontiden så något svar på det har jag inte…

”Dödsstöten” var i tisdags morse när jag red lite grann igen. Denna gång på min gamla pålla (helt otroligt att hon är 17 år redan, min lilla bebis…) som varit lite väl bråkig mot tjejen som kommer ut och rider henne. Happ, upp med tunga matte som kräver saker. Blev 15-20 minuter av skolor, skänkelvikningar, halter, skritt, trav, misslyckade galoppfattningar och bocksprång.

Har tappert kämpat mig upp åtminstone lite varje dag, men sitta det går inte. Gå är svårt när benen inte lyder utan det blir fruktansvärt stappligt… Har försökt iaf men snart ger jag upp. Huvudvärken håller på att ta kol på mig, bäckenet går an så länge jag inte rör mig, och jag är trött. Skittrött trots att jag inte gör annat än att ligga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s