Panik

Igår var det lite intressant, på ett sorgligt sätt. På kvällen var jag väldigt trött och ville inget hellre än att få sova men envisades med att beställa mera julklappar, slå in paket och fixa hemma. Först började vänster handen darra när jag skrev så det blev helt oläsligt, sen började höger benet skaka och till sist började det rycka kraftigt i små musklerna på vänsterhanden så fingrarna flög åt alla håll och kanter… Noll kontroll. Inte en blekaste aning om varifrån det här kommer men helt klart blir alla sådana här konstigheter värre ju tröttare jag är.

I natt har jag sovit väldigt hackigt. Är blåsan som stör främst, har blivit många byten under natten på grund av läckage. Inte kul!

Planen idag var en lektion och sedan labb för att lämna mera prover. Men när det var dags att kravla sig upp ur sängen kom paniken. Vad händer om det läcker så i skolan? Ska jag försöka ta mig toaletten då och ha ett par extra brallor i väskan?

Nej det går ju inte när det är en så spännande lektion som mikrobiologi och jag tar lång tid på mig med kläder… Känns jättefånigt men å andra sidan vill jag inte ta risken. Lite värdighet har jag fortfarande. Egentligen är nog det här bland det värsta som jag skulle kunna föreställa mig. Just den här känslan av att inte ha kontroll, den skrämmer mig. Tar hellre nervsmärtor istället, de syns åtminstone inte utanpå… Hoppas verkligen att en grövre kateter kan fånga upp lite mera i väntan på vidare utredningar i övrigt.

Så idag blev det ingen skola. Ska iväg bara och lämna blodproverna och handla lite.

Min syster flyttar tillfälligt hem några dagar under helgen och vi ska ha skitroligt har jag bestämt! Inte vara sjuk nu 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s