Det blev en kort historia

Hela spiralgrejen blev en kort historia. Natten var fruktansvärd, hade så ont så att jag knappt kunde röra mig, var i ett slags tillstånd mellan vaken och sovande.

På morgonen nu satt inte spiralen på plats längre, den hade kommit ut. Så var det med det…

Gynekologen som satte in den igår hade jour idag så har pratat med honom två vändor nu. Eftersom jag har testat det mesta i pillerväg finns det i princip inget kvar anser dem. Någon ny spiral är ingen idé.

Vad som händer framåt nu är att gynfolket ska försöka slå sina kloka huvuden ihop och att han som ringde idag ringer senare i veckan. Även om han bryter väldigt kraftigt och jag därmed får anstränga mig för att hänga med, var han vettig att ha och göra med. Liksom han bryr sig. Tills vidare blir det tillbaka till Provera.

Sen ringde han upp några minuter senare för att informera om att han mottagit en anteckning från urologen om misstänkt bäckenbottendysfunktion. Så nu ska jag få komma till gyns uroterapeut, hum…

Jag mår inte så superbra. Det här är en minst sagt stressande situation och tillbaka till vart jag var i januari vill jag aldrig. Dessutom har jag väldigt ont överlag och är framförallt trött, frusen och febrig. Inte ens att dricka koffein i mängder hjälper mot tröttheten. Känns nästan som att leva i en bubbla nu, orkar inte sortera in alla intryck utan det blir en enda röra.

Men förr eller senare släpper väl det också och jag får några bra dagar igen! 🙂

Ska till urologen på tisdag nästa vecka för att byta till grövre kateter (jag är imponerad över hur fort jag fick den tiden!) och får se vad som sägs då… Vet inte hur lång tid jag har då för att hinna ta upp nästa A4 sida med frågor och funderingar. Misstänker att det kommer vara mindre behagligt att få in en kateter som är större än hålet… Fördelen är väl att mamma ska med så hon får i värsta fall sitta med mitt anteckningsblock i näven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s