Imponerad

Jag är imponerad av mycket idag känner jag. Bland annat gårdagens ”Svenskarnas hemliga liv”, finns på TV3 play att se där ”Gummigumman” är med och berättar om hur hon kan leva ett bra liv trots EDS som i hennes fall har gett synliga förändringar.

Sen är jag imponerad över min nya VC läkare (hur länge till kommer jag kalla honom för ny tro?). Fått remiss till smärtläkare, träffade dietist idag och ska lämna lite blod för att se om B12 eller sköldkörteln krånglar och gör att håret faller.

Sen är jag oerhört imponerad av hur mycket jag har orkat de senaste dagarna! Fixa i stallet, städa, laga mat, handla, plugga, skriva prov, fara iväg på möten åt höger och vänster… Allting utan att må alldeles för dåligt. Lyckats boka in en telefontid med den ständigt frånvarande urologen på fredag med. Blir spännande värre att höra vad han har att säga om de nya försämringarna, hoppet ligger på att det är övergående än så länge. Vägrar ta ut något i förskott.

Ikväll har dock smärtorna blivit lite jobbigare. Eller rätt mycket jobbigare egentligen. Känner mig helt slutkörd så det blir tidig kväll. Imorgon blir en återhämtningsdag, sen blir det full fart igen. Har en helt ny (skitsnygg) partyklänning som hänger i garderoben så inte helt omöjligt att det kanske blir något roligare i helgen 🙂 Måendemässigt tror jag att jag skulle fixa det faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s