Jag vill och jag kan. Frågan är bara vad det kommer att kosta…

Smärtorna har inte gett med sig. Tvärtom, jag har utkämpat ett tårfyllt krig på toaletten inatt. Hade besök igår och lagade god mat, med hjälp av illamåendetabletter och smärtstillande kunde jag äta och vara social. Jag behöver sånt. Jag behöver skratta och få kontakt med omvärlden.

Men sen när kroppen inte orkar mera kommer problemen. Den senaste veckan har som bekant varit väldigt tuff med sjukhusvistelsen och smärtorna. Dessutom har känselbortfallen och det avvikande neurologiska blivit värre nu under helgen. Fortfarande problem med svängande temp och mystiska blödningar.

Igår kväll svullnade vänster knä upp plötsligt (vilket det gör ibland) och idag är vänster tumme svullen i basleden och öm. Inte en susning om vad jag har gjort mot tummen, misstänker att jag levt rövare inatt de få stunder jag har sovit.

Jag vet att något är fel. Riktigt fel. Men jag vill inte sitta på akuten, inte idag. Jag orkar inte ta striden idag.

Är medbjuden på bio ikväll och jag tänker gå. Jag kommer behöva ta extra smärtstillande och antagligen må pyton efteråt men jag tänker gå. Sen vad det kostar efteråt får vi se…

3 tankar om “Jag vill och jag kan. Frågan är bara vad det kommer att kosta…

  1. Klart du ska gå,ta en extra smärtis & knata iväg, resterna får du fixa en annan dag ,helt rätt syn sätt ,hoppas filmen är värd det hela också ,men bara att komma ut brukar göra det värt =) Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s