Lägesrapport om håret

Tappar som sagt stora mängder hår och fick idag veta av gyn att de inte har tid för att sätta in spiralen än på minst tre veckor. Om vi lyckas tajma in så att jag blöder då. Så tänkte uppdatera med bilder då och då på hur mitt hår har påverkats sen jag började äta Provera i januari -11.

Såhär ser mitt hår ut idag (18/11):

Detta är alltså ALLT hår jag har kvar. Har dragit fram så inget är i bak och fluffat upp det som jag brukar när jag ska gå ut. Än sålänge ser det ju inte jättefarligt ut men jämför man mot ett år sedan:

…så är över hälften borta och kvalitén är helt annorlunda.

Ett till kort som är taget bara ett par dagar innan vi började med Provera i januari (observera diademet, är mycket hår ”bakåt” så det ser tunnare ut än vad det var).

Vågar inte gå till frisören och klippa mig för håret är numer så skört att går det av växer det inte ut igen. Det blir alltså successivt allt tunnare och kortare. Får inte in hela håret i en hästsvans äns längre, hälften kommer inte med…

Har pratat med Socialstyrelsen idag men det får vi ta någon annan dag. Är supertrött och smärtpåverkad.

6 tankar om “Lägesrapport om håret

 1. Men gumman…mitt ❤ a gråter…du ser verkligen inte pigg ut, inte i varken hår eller ansikte,det syns att du är en plågad själ…lider så med dej ska du veta,önskar de fanns något som jag kunde göra som kunde lindra för dej ❤
  Stor kram du som borde få leva livet

  • Jag har suttit och tittat på bilderna rätt ofta de senaste dagarna. Det är som du säger , jag ser inte frisk ut. Jag ser helt förändrad ut. Vart försvann Amanda?

   Kram Carro ❤ Tänker på dig i massor!

 2. Hoppas du lyckas fånga några bra bildbevis på dina hårhögar. Förjäkligt att man ens ska behöva fundera på det men så är det ju. Bevisbördan ligger på oss. Världen är uppochner!

  Kram

  • Jag tycker faktiskt att håret talar för sig själv. Det är så skört så känner man på det så förstår man varför det ramlar av. Men men, vi får väl se vad som händer här de närmsta dagarna…

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s