Ett telefonsamtal kan lösa mycket

Tog tjuren vid hornen idag och ringde gyn, fullt inställd på att inte komma fram och bara bli mera förbannad. På tredje försöket kom jag fram otroligt nog. Förklarade hur jag kände, vad som låg bakom remissen från gastro, att jag har mycket annat som pågår och att förklara alltihop för en ny läkare lär bara det ta hela besökstiden.

Jag fick en återbudstid hos den jag träffat tidigare nu på fredag! Kommer säkerligen inte vara något nytt på tapeten men då slipper jag gå och vänta. Dessutom har jag numer lite mera på fötterna gällande framtidstänk, barn osv så förhoppningsvis kan vi diskutera alternativen lite bättre. De tre alternativ jag fått presenterade hittills går alla ut på att jag ska kunna skaffa barn i framtiden. Men med tanke på i vilket skick min kropp är och risken att föra det vidare så nej, det spelar ingen roll hur bebissjuk jag är – inga biologiska barn.

Sen har jag (otroligt nog) varit i skolan idag på en lektion. Slet på kroppen och jag har bara legat sen dess men det var bra att jag kom iväg. Lättade lite på stressen. Sen råkar jag ha en otroligt förstående mikrobiologilärare och kursen är sjukt rolig så jag NJÖT de 70 minutrarna som lektionen pågick. Bara känslan av att vara tillbaka och göra något jag är bra på utanför gården och som inte är EDS relaterat var otrolig! Är dock sämre idag än tidigare överlag, mera feber och mera smärtor. Så som sagt, idag blir det bara vila… Kommer inte ens pyssla med unghästarna idag.

En tanke på “Ett telefonsamtal kan lösa mycket

  1. Skam den som ger sig. Tur du är du för du kan säga ifrån och du är smartare än de flesta du kommer i kontakt med. Ska bli kul när de kommer till din mottagning om några år….. tror de blir lite spakis då. Lite omvänd situation.

    Kämpa på kvinna! Jag står vid dina sida (eller sitter på dass, men vet aldrig) 😉

    Kram på dig och ses imorgon ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s