Skriver för fullt till Socialstyrelsen

Sitter och skriver, skriver, skriver… Känner att jag behöver få det här klart så att de får göra deras egna bedömning av om det har begåtts fel eller inte. Egentligen tycker jag att vissa händelser platsar för att de ska göra en egen anmälan men det lär nog inte hända. Så jag får skriva själv.

Egentligen borde det väl vara självklart att man inte skriver ut någon som är helt uttorkad, att man tar urinodlingar när man får symptom (feber) och att man gör något aktivt om det är resurin på uppåt 600-800 ml hos en kvinna?

Men det är bevisligen inte självklart. För då skulle jag inte behöva lägga tid som jag skulle kunna ägna åt mycket roligare saker till det här.

Satsar på att få tag i min urolog här i dagarna eftersom jag åter igen har en rejäl infektion och ska då lyfta frågan om att de borde anmäla igen. För jag vet knappt hur jag ska formulera mig… Dessutom är det dem som har gjort fel, inte jag. Det är jag som får leva med felen däremot.

Usch nej, jag verkar riktigt bitter idag. Kan ha med att göra att jag har ont och är stressad. Vill bara glömma allt det här men kan inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s