Tar tag i saker

Nu har jag börjat ta tag i saker känner jag. Skolplanering är nästintill spikad och den blir jättebra, helt enligt mina önskemål. Läser bara 250 p den här terminen och det är nog överkomligt.

Sen har jag börjat sticka. Gör ont i handlederna men är bra träning för vänster armen som bråkar. Det går långsamt och jag har fått repa upp ett par gånger efter att ha tappat en maska utan att märka det men det blir nog bra. Liksom terapi. Kostade på mig och köpte ett urmysigt ekologiskt ullgarn som jag stickar med. 🙂 Tidigare har det mest blivit bomullsgarner eftersom jag aldrig slutför utan lämnar arbetena halvfärdiga.

Dessutom har jag idag påbörjat min anmälan till Socialstyrelsen. Den kommer ta tid att få klart eftersom det är en hel del händelser, men den ska skickas in innan jul har jag tänkt så för de utreda vems ansvar det är att det blivit som det blivit.

I övrigt mår jag bara sämre och sämre. Knappt att ens Arcoxian tar ner febern. Får jobbiga smärthugg med… Men målet är att ta mig igenom helgen och förhoppningsvis är urinodlingen klar på måndag.

Trevlig helg allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s