Om sidorna kring min blåsa

Som ni kanske har sätt har det nu dykt upp i vänster spalten olika ”kapitel” kring blåsproblemen. Detta eftersom jag succesivt kommer att fortsätta berättelsen allt eftersom jag orkar skriva lite till. På så sätt kan ni lättare hitta vad ni har läst och inte läst. Plus att sidan blir inte så himla lång!

Det är bearbetning och terapi för mig att skriva om detta. Många händelser och turer har slutat i gråt och överlag är det rent ut sagt förjäkligt att veta i dagsläget att det är kört. Och ibland letar sig tanken in ”om vi hade gjort annorlunda där...” eller ”om de hade lyssnat på mig bättre”. Men nu är läget som det är och jag får försöka se framåt och de möjligheter som finns samtidigt som jag försöker få ett avslut på det som varit.

Vad jag har förstått är min historia rätt unik. Men jag är övertygad om att det är några, någonstans där ute, som känner igen sig åtminstone bitvis. Jag hoppas att min historia kan tillföra er något.

2 tankar om “Om sidorna kring min blåsa

  1. Blev lite full i skratt åt rubriken. Vaddå sidorna kring din blåsa tänkte jag. Har du problem med dem också?? Haha, men jag förstod snabbt.

    Jag tror också är du är ganska unik men hoppas om någon finns därute att de hittar till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s