Arcoxia och UVI

Jag var på VC i torsdags för att få något utskrivet mot de värsta smärtorna som just då var mensvärk av stora mått, nervsmärtor i höger benet och något att ta när knäskålen hoppar ur led.

Efter en timmes diskussion kom jag hem med Arcoxia. Kanske inte den muntraste biverkningslistan men man kan inte utveckla missbruk iaf.

Arcoxia hjälper inte när knäskålen är ur led erfarade jag igår. Det hjälper delvis mot nervsmärtorna och mensvärken, liksom gör det hanterbart sålänge jag inte överanstränger benet (exempelvis genom att jaga två unghästar genom en gigantisk hage).

Däremot hjälper det uppenbarligen väldigt bra mot UVI smärtor. Jag har de senaste dagarna tänkt att ”äh bakterierna är väl inte så aggressiva den här gången”. Tog Arcoxian igår kväll ett par timmar tidigare och nu på morgonen vaknade jag upp lite väl tidigt med trängningar, sveda och värk över blåsan. Temp på 37,9 grader. Med andra ord, en rätt typisk infektion i blåsan för mig. Tog mina morgontabletter och nu, knappt två timmar senare känns det som vanligt och tempen har gått ner till 37,3.

Så Arcoxia kanske inte är så dumt! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s