Abstinens efter utekväll

Drabbades precis av plötslig abstinens efter att gå ut och ha roligt på krogen. Dansa lite, prata, träffa nya människor och sen när fötterna ger upp gå och äta lite fyllekäk mitt i natten.

Och visst, det borde väl vara genomförbart, men hur ska jag kunna ha kul med minst en krycka?! Då formade sig nästa plan, gå med kryckor till krogen, lämna dem i garderoben och sen halta runt där inne. Haken med den idéen är att jag ramlar utan kryckan. Fan! Allt annat (magproblem mm) kommer säkerligen bli sämre av en sådan utekväll men det kan jag förebygga. Det är benet det hänger på.

Jag vill, jag vill, jag vill… Och jag ska. Jag vet bara inte hur än. Kommer med största sannolikhet att tillbringa kvällen med att testa att sätta SI ortosen, linda in fotleden och stabilisera knäet på olika sätt. Jag kräver bara några timmar utan kryckor. Sen fattar jag med att riskerna är stora, det kan bli sämre och jag kommer troligen få sota för kvällen efteråt. Men samtidigt kan det bli en minnesvärd kväll som jag kan tänka tillbaka på långt efteråt och då är det värt det.

4 tankar om “Abstinens efter utekväll

 1. Jag tror du är på väg in i en bättre period. Håller tummarna för det men vänta du lite till innan du sätter dig i den situationen att du ska betala tillbaka när du redan ligger på minus. Bara ett råd från en klok ”gammal” vinna……

  Jag har bokstavligen krälat hem från krogen I SMÄRTOR och även om det var kul var det inte kul att inte kunna gå på en vecka. Tråkkärring jag är, jag vet men vänta bara lite till…… tills det är lite, lite bättre…..

 2. Jag tror också att jag är påväg mot det bättre igen.

  Du behöver inte oroa dig. Blir inget krogbesök ikväll direkt. Men inom en snar framtid vill jag komma ut och träffa FOLK igen. Har testat en hel del klänningar idag men inte hittat någon som sitter bra med alla ortoser och lindor. Blir väl till att köpa en ny först 😉

 3. Jag gör en del som inte är bra för mej, rent kroppsligt, men som ger mej så otroligt mycket mentalt.
  Men som du säger, blir det något man kan minnas med glädje efter, så är det nog värt det. 🙂
  Om du hittar en lösning så kör på det! 😉

  Kram på dej!

  Ps. Är det okej om jag länkar från min blogg så kan du ju höra av dej. ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s